Verzenden & retourneren

Gratis verzending voor bestellingen van €100,00 of meer

Voor binnenlandse bestellingen werkt Deltana samen met PostNL.
Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €100,00 rekent Deltana een vast tarief van €5,25, ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. 
Bestellingen met een hogere orderwaarde dan €100,00 worden kosteloos bij u thuis of op kantoor bezorgd.
Bestellingen met een orderwaarde van €1500,00 of hoger kunnen wanneer vooradig dezelfde dag bij u bezorgd worden, neem hiervoor vooraf het plaatsen van uw bestelling contact met ons op.

 

Levertijden

Doorgaans kunnen wij uw bestelling wanneer voorradig binnen 24 uur leveren. 
Producten welke niet voorradig zijn kunnen wij dankzij goede samenwerking met onze leveranciers vaak leveren binnen 1-2 dagen.
Toch kan het soms voorkomen dat producten niet voorradig zijn bij onze leveranciers, in dit geval nemen wij per mail contact met u op om samen de opties te bespreken.
Aangezien PostNL niet op zondag en maandag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan op vrijdag tot zondag wat langer. 

 

Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?

Wanneer voorradig:

Besteld op: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Bezorgd op: Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag

 

Transactiekosten

Bij Deltana kunt u kiezen uit meerdere betaalmethoden, in tegenstelling tot andere bedrijven rekenen wij hier geen afzonderlijke transactiekosten

 

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor kunt u ons per mail of telefonisch contacteren. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Deltana. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van Deltana, eveneens te worden geretourneerd. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Deltana.

  

Afhalen

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen, u kunt dit tijdens uw verzendproces aangeven.